Ac kurs – min anden halvdel var på uddannelse i Sverige

Han har over længere tid haft behov for sådan en ac certifiering idet han har habilt job med køleteknik og aircondition og den slags. Som nybagt mor derimod gruede jeg for at være absolut alene i først 3 dage og så fem nætter med Josefine , som fylder elleve uger på fredag. Tiden alene har været lang, men heldigvis har hans mor Camilla været på besøg og medbragt noget hurtig mad og desuden aflastet den nybagte mor en smule, I de tilfælde hvor jeg har trængt til at sove lidt og ordne praktiske ting. Jeg kan absolut glæde mig over et totalt godt venskab med sin svigermutti, mens ens anden halvdel er væk til ac kurs » http://eduterm.se/kmo/,.

Det været nogle seje dage og nætter her de sidste par dage. Min mand har til at starte med rejst afsted med herreklubben på forlænget weekendrejse, og så blev han bare hjemme en enkelt dag inden han drog afsted på ac kurs hvilket er et styks svensk kørende uddannelse som overdrager ham et stk ac certifiering.

Normalt forsøger jeg at følge lidt med i Sørens arbejdsdag. Her hvor han er hjemme fra kylteknisk utbildning/ac certifiering kan jeg opfatte, at manden har hørt om at efterleve kyoto-aftalen, fået mere kendskab til systemer til varmepumper plus hvordan han ordnet bøvl med driften. Så stort et pensum vurderer jeg er virkelig skarpt gået af et ac certifiering/kylteknisk utbildning der kun varer tre til fem dage. Så det kommer til at blive positivt for manden – plus vores indtægt – at han fik lov at komme på ac kurs. Dog er jeg sandelig også glædestrålende for at få min ægtefælle med (fin ac certifiering tilbage hos mig og den lille igen. .