Akkurat nu er jeg blevet interesseret i at anskaffe en frankeringsmaskine!

Det er absolut en mulighed, at det efterfølgende ikke vil optage Jer! Der kommer akkurat nu, hvad nogle bestemt vil beskrive som et ret så uinteressant blog indlæg om frankeringsmaskiner! Men det forholder sig altså således, at jeg har erkendt, hvor moderne en såkaldt frankeringsmaskine er! Og vi har langt om længe taget den afgørelse, at jeg må bruge gysser på en frankeringsmaskine til virksomhedens kontor. For præcis otte måneder siden startede jeg mit liv som selvstændig, og firmet har ovenud hurtigt vokset sig større. Det faktum har bevirket, at virksomheden i dag fremsender rigtig meget mere post end forretningen gjorde i starten. Mine partnere & jeg har først nu erkendt, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare rigtig meget arbejdstid. Specielt i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadig bare er få medarbejdere, ville det være klogt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen har meget travlt. Og så er det jo virkelig uklogt at spendere dyrebar tid på at slikke på frimærker! Vi ønsker meget mere at bruge tiden på mere essentielle arbejdsopgaver, og til dét formål, spenderer virksomheden gysser på en frankeringsmaskine.

Vi kan bestemt ik bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der vil være det skarpeste valg. Jeg har prøvet at danne mig en klarhed over udbuddet, men jeg har endnu ikke taget et valg. Jeg håber rigtig meget, at I, kære følgere, kan hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der matcher mit behov. Der eksisterer både danske & italienske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg formår ikke at afgøre, hvorhenne det ville være skønnest at gå til. Helt instinktivt ville jeg preferere en dansk distributør, af den grund, at det så ville være ovenud meget nemmere at snakke sammen, hvis jeg konfronteres med repareringer. Men på den anden side synes jeg, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de virksomheder, som er placeret i Danmark. & som just forklaret, er jeg selvstændig med en nyligt åbnet virksomhed, der kun lige kører rundt. Så af den grund er det afgørende, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en god pris. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: byd rigtig gerne ind med gode råd til en forholdsvis ikke-kostelig og god frankeringsmaskine…