Ambitioner om lærerig kulturrejser – for exempel kulturrejser andalusien

For at have finanser til at komme et styk interessant gennemrejse slider jeg. Moi fantaserer om rejse bestemmelsessteder, f.eks. Japan og Skotland. Men specielt søges der efter kulturrejser [www.hjertingrejser.dk/spanien] andalusien [www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien]. Undertegnede gik til spanskundervisning på gym og dykker igen dybt i det spanske sprog og kultur. Travle jeg har allerbedst 5 uger, forinden jeg må retur og komme igang med min bachelor, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien på maks i omegnen af 4 uger må være det bedste.

Jeg har heldigvis opdaget en forhandler af kulturrejser der sammensætter kulturrejser andalusien som er en uge til 4 uger. Lige til mine behov. I løbet af fire ugers kulturrejser formår jeg lære hverdagslivet og nogle lokale at kende. Jeg er jo ikk til kulturrejser på 3-5 måneder, som kræver at jeg sandelig ska’ betale rigtig meget – og perhaps bliver homesick eller risikerer at blive ganske ensom. Så ferm virker jeg heller ikke til at møde spritnye bedste venner.

Ikke så lange kulturrejser er perfekte til min personlighed. Jeg vil bare bestemme mig for valget mellem flere kulturrejser andalusien og hvad for nogle datoer som ligger, netop så praktiske mig kan vende til Danmark og begynde på læreruddannelsen derefter. Jeg omtaler kulturrejser med alle og enhver og kan ikke vente. Reelt ser jeg flere, der udarbejder kulturrejser Andalusien eller Vietnam eller i Mellemøsten. Meget udbredt.