Anvendende en efterskole folkmusic kan du nyde din kærlighed til folkemusik sammen med flere dygtige musikere

Besidder du en interesse for folkemusik, der er så altoverskyggende, at du føler, at du ikke vil få tilstrækkeligt med timer til folkemusikken efter skole? Længes du efter at spille sammen med musikere på samme alder, som er helt så dygtige & passionsfyldte som dig selv? I så fald burde du beslutte dig for at tilmelde dig til en efterskole folkemusik, i hvilken du mødes med engagerede teenagere fra hele Danmark plus undervises af talentfulde plus passionerede undervisere. Udover koncentreret soloundervisning i dit yndlings instrument, får du på en efterskole jazz chancen for samspil med andre unge, ligemeget hvad for en type af musikgenre, du foretrækker. I det tilfælde at du lever i en lille by vil det føles vanskeligt at opsøge andre folk med samme musikinteresse, men på en efterskole folkemusik bør du være 100% tværsikker på, at der er nogen, som har samme interesse.

Oveni undervisning i musik lægger vores efterskole folkemusik stor vægt på traditionelle skolefag, sådan at du kan forberede dig til folkeskolens prøve i både dansk, samfundsfag & geografi. Du kan af den grund ubekymret fortsætte til en gymnasiel uddannelse, eller en anden ungdomsuddannelse, efter tolv måneder på efterskole folkemusik.

Du har chancen for at bygge stærke kammeratskaber, som vil vare hele din tilværelse, plus sidst men ikke mindst får du erfaring med at leve sammen med andre unge. Bliv en dygtigere musiker plus en mere moden person – søg ind på en efterskole folkmusic.