At få repareret forruden medfører en anseelig udgift til din bil

Folk er klar over, hvor pebret det er at være indehaver af egen bil. Du skal jo faktisk ikke blot lange penge over disken til bilens forbrug af benzin, som du jo sommetider skal bruge penge på: Der er ligeledes omkostninger til bl.a. vægtafgift.

Sådanne udgifter kan de fleste forberede sig på, men der findes endvidere flere uforudsete udgifter, som i hast kan sprænge indehaveren af bilens budget.

Udskiftning af bilruder som følge af reparation af forrude » http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, eller reparation af stenslag » http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/,, konstituerer en kattens udgiftspost, som ikke kan forudses eller forhindres. Oftest er det jo ikke som følge af bilejeren, at forrudeglasset vandaliseres af for eksempel et stenslag. I realiteten kan ødelæggelsen skyldes f.eks. en uanseelig småsten, som kommer fra bilen foran. Størstedelen vil helst undgå at måtte afholde udgifterne til en reparation af forrude. Præcist af den her nævnte ræson søger de fleste bilførere for så vidt muligt at unddrage sig at køre bag ved for eksempel lastbiler.

Det er jo faktisk ikke helt uvæsentlige summer, du bliver opkrævet. Under disse uforudsete udgiftsposter er fx reparation af forrude & reparation af stenslag, hvilket mange gange medfører at bilruden må udskiftes. Det vil sige, at mekanikeren ved reparationen af stenslag skal borttage rudeglasset fuldkomment og i stedet erstatte med noget nylavet.