At skifte til kornfrit hundemad købt hos webshoppen der sælger hestefoder fra jævnt hundemad

Min vovse har bøvl med den lille hundemave de sidste måneder. Det er lidt ærgerligt, men rygtet går, at det det at ændre hundemad [www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Iceland-Pet.aspx] og vælge kornfrit hundefoder [www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Kornfrit-foder.aspx] hjælper. Jævnligt benytter jeg og familien blot brugsens hundemad, men jeg har fundet ud af, at jeg kan få leveret kornfrit hundefoder i butikken hvor vi forudbestiller hestefoder [www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hest/Viking-hestefoder.aspx] til Enya og Miska.

Mig og min mand opstøver hestefoder på web, men dåsemad køber jeg og familien før i tiden kun i Aldi. Men idag forbereder jeg og familien at eksperimentere med at lade hunden smage kornfrit hundefoder indkøbt på samme tid som leveringen af hestefoder og give det en mulighed. Den kommende ordre af hestefoder lægger jeg eller min mand på torsdag, og derfra afventer vi bare.

Egentlig er vovsen formet til bedre hundemad end hvedefyldt hundemad, så jeg tror at kornfrit hundefoder er bedre for en vaps. Undertegnede har ikk før investeret i special hundemad til familiens vovser, men nok er et skift nødvendigt med forbedret kornfrit hundefoder, så vi har en glad Bibi igen.