Bagefter 12 måneder på sabbatår højskole lærte jeg mine talenter plus fandt ud af, hvad for noget jeg ville med mit liv

En udvej til folk, der ikke er specielt gode i folkeskolen samt ikke ved, hvilken retning de vil gå endnu – højskoler - www.uldum-hojskole.dk, er altid blevet set som en temmelig alternativ vej. Højskoler forekommer næppe uprofessionelle plus mærkelige, de er blot skoler, hvor unge vil få lov til at udforske mange nye sportsgrene, før livet som voksen rigtig begynder, så den mening er faktisk trist. At man på et sabbatår højskole - www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole, ej skal have en hel del artikler & skrive diktater en gang om ugen, bliver fuldstændig sandt. Prøve idræt, teater & musical, eller fede rejser til fx Rundugai, får man i stedet lov til.

Hvis du ønsker at prøve at leve nær andre teenagere, og hvis du har lyst til at erfare, om du egentlig besidder en begavelse indenfor musicals eller boldspil, vil højskoler i Danmark virke som en superb idé. Prøv f.eks. at dyrke dine kunstneriske talenter ved hjælp af madlavning & filmproduktion, eller måske har du lyst til at have pædagogik eller drømmetydning? Der er en del fag, der ej kan vælges i folkeskolen, og dette er altså enormt synd, at unge overhovedet ikke får udforsket fagene, bare fordi de ej kaldes ’sande’ fagområder.

Denne sabbatår højskole fokuserer på mangfoldighed såvel som fællesskab, plus vi sørger for at hver enkelt person har mulighed for at finde lykke og engagement i tilværelsen. Ved hjælp af sabbatår højskole får du kort sagt chancen for at udfolde dine evner og dine indre værdier.