Beskadigede teglsten har mulighed for at give problemer i dagligdagen

Konen & jeg var et par år siden igennem et horribelt problem omhandlende vores hustag. Det viste sig, at hustaget ej holdt regnen ude, da vi havde levet der i fire til seks år. På trods af dette var boligen et prægtigt parcelhus som havde en frodig have plus flotte teglsten. Familien samt jeg havde ej vedligeholdt taget i årene, konen samt jeg havde boet i parcelhuset, og dette skulle få store problemer. De mennesker, som levede i parcelhuset forinden havde ligesom os forglemt at give husets teglsten den nødvendige behandling, og derfor var husets teglsten uden tvivl i ret dårlig stand. At det fandt vej ned gennem taget, viste det sig desværre som konsekvens af nogle døgn indeholdende tung regn. Her blev godt nok hverken tale om snavs oven på vores teglsten eller andre fundamentale problemer, som os almindelige mennesker har evnerne til at opdage.

Konen & jeg selv tilkaldte derfor en tømrer, der undersøgte vores teglsten med et kritisk øje. Dersom de eksisterende tagsten uheldigvis ikke fungerede på nuværende tidspunkt, var vi nødt til at skille os af med vores teglsten, fik vi fortalt.

Hvorvidt hustruen samt jeg selv kunne have et flottere design til hustaget, tænkte min familie & jeg selv i noget tid over, & valgte et smukt ståltag. Vi fik rådgivning hos flere anerkendte fagfolk og valgte til sidst et sted, hos hvilken vi var enige om ståltagets udseende og omkostning. Familien samt jeg selv besidder nu et skinnende ståltag, der er i stand til at beskytte huset i al fremtid, af den grund, at taget blev fikset & de eksisterende teglsten blev udskiftet med ståltag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>