Bestil dit børnetøj på nettet

Lige nu er situationen således: Jeg er højgravid og begejstret over sødt, småt børnetøj (http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html) i mange farver.

Min mand er selvfølgelig samtidig rigtig begejstret. Vi havde prøvet på at blive gravide i fem måneder, og en dag skete det langt om længe. Vi var til scanning den anden dag, og det er en pige. Det var faktisk også mit gæt. I morgen eftermiddag skal vi ud at se på børnetøj og en masse andre ting til den lille datter, så vi er forberedte, til den dag hun kommer. Musen skal bare forkæles med et helt skab fyldt med pænt børnetøj.

Alt børnetøj er kært efter min mening! Faktisk er jeg lidt bange for, jeg kommer til at købe for meget af det. Det ville min mand blive meget knotten over, da vi kun har sparet et nøjagtigt beløb sammen til køb af ting til babyen. Til trods for det, køber han selv, efter min mening, lidt for mange skjorter, hvilket ikke er nødvendigt, da de alle sammen ligner hinanden. Børnetøj er en hel del vigtigere end hans skjorter, fordi barnet jo hurtigt kommer til at være for stor til sine første sparkedragter og skal bruge nye.

Dette har andre kommende mødre med garanti også prøvet: I mandags kom min mormor forbi for at forære mig en hel del af min søsters og mit gamle børnetøj, men det gider jeg bestemt ikke have, min datter skal have på. Hun skal have noget nyt børnetøj, og I kan tro, jeg glæder mig til at købe det. Men det gør min mand ikke. Han vil tværtimod ikke med ud at shoppe, af den grund har jeg sat ham til at skaffe en masse andre ting end børnetøj som f.eks. en vugge, bleer og sutter. Ting, man er nødt til at have – anden- eller tredjepladsen går så til børnetøj & fodtøj.