Bør min mand og jeg bestemme os for gulv med tæpper?

Mig og min fyr er i gang med en stor opgave derhjemme, grundet at soveværelset plus stuen nemlig skal istandsættes. Eksempelvis vil vi have splinternye gardiner, af den årsag at de gamle liftgardiner er ganske grimme, men vi er stødt ind i et problem. Vi, min fyr og jeg, kan ikke vælge imellem væg til væg tæpper el. gulv foruden tæpper. Formodentlig kommer vores spritnye liftgardiner til at være i nogle lyse farver, således at rummet ej bliver så mørkt, selvom gardinerne er trukket ned. Jeg glæder mig til at købe nogle spritnye liftgardiner. Jeg vil gerne have gulv samt tæpper, på grund af at jeg synes, at det er flottest, dog kunne min fyr godt tænke sig væg til væg tæpper, grundet at det ser hyggeligt ud. Yderligere siger han, at vores unger ikke ligeså hurtigt slår sig, idet de leger indenfor med væg til væg tæpper, som han foreslår. Jeg mener dog stadig, at vi skal bruge penge på gulv & tæpper, på grund af at det da overhovedet ikke er meningen, at vores unger må lege så voldsomt. Det er da altid noget, at vi er enige om liftgardinerne. Det er mit håb, at vi ligeledes snarest bliver enige om vores problem i forbindelse med tæpperne. Vi har jo tilmed meget andet end tæpper at ordne.