Byfornyelse og high tech energimåler i min bolig

I min ejerforening er vi i gang med en stor ombygning. Arbejdet her involverer i sagens natur almindelige steder som badet & køkken og f.eks. ordentlige kloakrør. Dog forandres der desuden ting og sager omkring varme- og energiområdet. Jeg har fx fået opsat en ny energimåler inden for i hjemmet, der gør både varme aflæsning og det personlige og fælles varmeregnskab meget nemmere. Den energimåler, som jeg fik hængt op i lejligheden, kaldes i fagsprog elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Og jeg ser en lang række plusser okring modellen her. Måleren rummer en meget stor præcision, samt modellen er lavet med flere muligheder for tilslutning. Måleren er lavet med grænseløs kommunikation.

På navngivne dage er det påbudt mig at lave en aflæsning af lejlighedens måler. Eller det tror jeg egentlig bare selv, eftersom jeg skulle gøre sådan ved den gamle. Dog er jeg faktisk ikke informeret, i forhold til om hjemmets nytilkomne inventar er fancy i en sådan grad, at energiselskabet Bong har mulighed for at foretage aflæsningen udefra. Men, skåret ind til benet er det centralt at få aflæsningen. Eftersom jeg bliver nødt til at bruge angivelserne til mit private varmeregnskab, samt at desuden vil boligforeningen dertil benytte aflæsningerne, grundet at bestyrelsen udarbejder et fælles varmeregnskab hvilket har budget over, hvor meget alle os beboere henholdsvis bliver nødt til at månedligt skal regne med at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Af denne grund er jeg vild med den nye energimåler, idet jeg således har vished for, at der med garanti har været den mest nøjagtige blandt alle aflæsninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>