De kloge hoveder udtrykker: Tinnitus kan ved hjælp af omprogrammering gå væk

Kender du én, som har tinnitus - hearing.siemens.com/dk/da/hearing-loss/tinnitus/tinnitus.html, , er du klar over, at det ej er rart. Tinnitus er egentlig ved at være meget regulær, og symptomer på tinnitus er ej en leg.

Du kan godt nok købe høreapparater. Men lyden kan være så høj, at den giver risiko for passivitet. For hvordan kan du være frisk og gå ud i verden hver dag, hvis det evig og attid føles som om et godstog kører igennem dine øregange? Høreapparater burde ku lindre larmen en anelse. Jeg håber virkelig, at den dumme tinnitus ikk’ springer på mig…

Tinnitus forårsager ringen, hylen & brummen for ørerne. Ifølge de, der har tinnitus, forekommer der åbenbart en tone i ørerne, selvom der på ingen måde kommer nogen tone ud i rummet. Det er besværligt at forstå for de mennesker, der ikke selv har prøvet det – én som mig.

De kloge er nu blevet overbeviste om, at lidelsen er forårsaget via intensiv indbildning på egen krop. Den belastende tinnitus kan kureres – jubii! Det viser sig, at hørecentret åbenbart kan programmeres om, således at tonen deaktiveres. En helt genial behandling, fordi den rent faktisk behandler patienten for den skrækkelige, men uvirkelige hyletone inde i hjernens mange rum. En selvopfunden hyletone, som er blevet tildelt alt for meget engagement men som ikke opleves spor selvopfundet.

Tinnitus kan behandles – endelig! Hørecenteret kan omprogrammeres, så den generende lyd helt forsvinder. Det er en genial behandling, idet den så at sige kurerer patienten for sin imaginære hyletone i hjernen. En selvgenereret hyletone, der har fået alt for meget opmærksomhed, og som ikke længere føles imaginær. Jeg håber, at tinnitus springer mig over! Skulle det ske, at jeg engang bliver bange for, at jeg alligevel er uheldig at få tinnitus, vil jeg sikkert forsøge at tankeoverføre det tilbage, hvor det kom fra. Væk med dig tinnitus – Forsvind og kom aldrig tilbage!

Mange beskriver, at tinnitus kan give migræne! For den, der er ramt af tinnitus, er der ganske enkelt en lyd inde i øregangen, selvom der slet ikke er nogen lyd omkring vedkommende. Det er svært at forstå for de, der ikke selv har prøvet det – ligesom mig. Men skulle jeg en dag blive bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg tænke på forskningsresultaterne og prøve at tænke det væk. Gå væk tinnitus – væk væk væk.