De søde har valgt sig panserglas iphone 6 plus, panzerglass iphone 5 & panserglas iphone 4 s

Nogle af mine bedsteveninder har her forleden skaffet panserglas iphone 4 s & panserglas iphone 6 plus til telefonerne. Panzerglass iphone 5, panserglas iphone 4 s & panserglas iphone 6 plus fungerer som et beskyttende fint glas, telefonskærmen ikke bliver beskadiget, hvis en af de andre eller mig selv dratter telefonen ned i klinkegulvet. Super smart. Så selvfølgelig skal jeg sørme lige som dem have panzerglass iphone 5, som er til undertegnedes telefon.

Vennerne købte deres panserglas iphone 4 s og panserglas iphone 6 plus ved et sted, i mens de var på shoppetur i strøggaden. Købelystne mig havde faktisk planer om at drage med de andre, men i stedet scorede jeg en eftermiddagsvagt. Jeg researchede hist og her, og måske knapt så overraskende har jeg opsnuset panzerglass iphone 5 til færre penge online, end hvor meget de har betalt for panserglas iphone 6 plus + panserglas iphone 4 s. Så det gør ikke noget.

Nu hele holdet har købt panzerglass iphone 5, panserglas iphone 6 plus + panserglas iphone 4 s så kanfrøkenerne og jeg med god samvittighed skæmte rundt omkring og bruge telefonerne når vi fester og danser og bliver klumsede og visne. Ofte har småklodsede mig været ret tøvende når det kom til min telefon, idet der sørme ikk er moneter så jeg kan indkøbe bafriksny mobilfront, lige som Ofelia var tvunget til efter efter vores housewarming i i april.