Den allersødeste flamme skal, lige så snart vi flytter til Sjælland, jobbe som elektriker Hellerup!

Nye ikke-trivielle ting er virkelig meget dét, jeg leder efter akkurat nu. Jeg er ik i tvivl om, at jeg har ønsket om, at der sker noget nyt. Dén gut, jeg elsker dybt og mig har af den årsag truffet den beslutning at vi efterstræber at prøve lykken i et nyt kvarter. Vi er i sidste uge gået i gang med at pejle os ind på mulige boliger, men vi har endnu ik besluttet os for noget overhovedet. & jeg må akkurat nu krybe til korset og indrømme, at jeg i grunden ik besidder særligt mange krav og ønsker med hensyn til landsdel. Jeg interesserer mig mere for, at huset i sig selv fremstår hjemligt. Vi har besluttet os for to potentielle kommuner; Hellerup og Værløse. Min ægtemand er elektriker, så spørgsmålet lyder, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg håber enormt meget, at vi flytter til en by, hvor der er de bedste chancer for ham. Jeg er en traditionel husmor, hvilket jeg jo kan opfylde, no matter hvor vi tager hen! Så det er mere nødvendigt, at vi beslutter os for, om min husbond skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse.

Der hersker ik tvivl omkring, at min fyr er meget pjattet med sit liv som elektriker. Han forguder at arbejde som elektriker. Det er en drøm, som er blevet virkeliggjort. Så han fortjener virkelig meget at finde et nyt arbejde, som han er glad for, ligegyldig om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har så småt luret på arbejdsmulighederne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men det er jo beklageligvis også således i vores kultur, at et arbejde ikke kan plukkes som æbler. Så problematikken er begribeligvis også, hvor meget eller lidt vi egentlig selv får mulighed for at beslutte. Hvis det forholder sig sådan, at et job som elektriker Hellerup offereres før end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent villige til at følge trop. Den eneste ting vi har som mindstekriteirum, er et dejligt hjem, hvor alle i familien kan lide at være. Og så selvfølgelig dét omtalte elektriker job! Så kontakt os hellere en gang for meget end en gang for lidt, hvis I er vidende om nogen jobs, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse!