Dén brugte røgalarm kuldkastede min ro

Der forekommer med sikkerhed en del sager, du bliver tvunget til at have ordnet, i det tilfælde at du skal til at arrangere et teatershow. Man bør selvfølgelig vælge et par dygtige skuespillere, der vil skabe liv i dramastykket, samt være sikker på at selve historien er tilfredsstillende, men hvis der skal være liv i dramashowet, må scenen samt kostumer synes uovertrufne. Det hjælper ikke noget, at du forsøger at overtale publikum til at tro, at de sidder i et kongeligt slot eller en fortryllende urskov, når der ej eksisterer tårne eller et eneste træ på tribunen. Oveni er du nødt til at sørge for, at både sminke plus parykker er i god stand, samt at de eksisterende masker ej ligner et eller andet fra en legetøjsbutik.

Sminke skal være lagt ordentligt samt parykker skal føles så naturlige, at publikum ej umiddelbart lægger mærke til at de er uægte. På grund af at almindelig sminke ikke altid virker stærk eller tilstrækkelig holdbar, skal sminke til dramaforestillinger egentlig være specialfremstillet. Således at de har mulighed for at skræmme de små børn, bør masker se grusomme ud, plus maskerne bør virke simple at arbejde med.

Kostumer vil evt. være mere kompliceret at lave, da folk hyppigt ligger inde med en fulstændig nøjagtig idé omkring, hvorledes tøjet bør se ud. En del professionelle mennesker, der kan designe kostumer til lige præcis dine krav, er her heldigt nok. Således at du gives mulighed for at tildeles den optimale sminke samt fantastiske parykker til din teaterforestilling, er den letteste løsning egentlig at spørge en teater ekspert.