Den passende skiltning vil være en væsentlig chance til at lokke mennesker ind i din forretning

Til hver en tid har jeg planlagt at kunne kalde mig selv for Boss. Først på foråret begynder kollegaens & mit herlige eventyr. Hun plus jeg har begge igennem længere tid overvejet at være selvstændige og lige nu går vi helhjertet ind i sagen. Et bureau, som har evner til at give råd vedrørende design, forestiller vi os at starte: hvilket er; salgsdisplay [http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Salgsdisplay/], gulvdisplay, skiltning [http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Skiltning/], gadeskilte [http://www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_gadeskilteogplakatrammer] samt et so called displaysystem.

Siden vi afsluttede vores speciale, har vi begge to arbejdet med udformningen af et smart salgsdisplay samt displaysystem til forskellige slags gesjæfter. Vi har begge opnået evner gennem arbejde i eftertragtede svenske firmaer, men nu var det tid til nye græsgange. At kunne administrere egen tid, og være dén, som bestemmer, virker tiltrækkende på os. Vores eget firma står vi overfor at introducere.

Vi erkender, hvor altafgørende det er, at kunder før noget andet kan få øje på den pågældende gesjæft igennem et displaysystem, hvor salgsdisplay, gulvdisplay, skiltning, og gadeskilte alle fungerer optimalt. Vi kommer begge fra en marketingsmæssig baggrund, og er klar over, hvorledes man indretter en forretning flot. Og vi var af den årsag sikre på, at vi var klar til at etablere vores barne drøm; en arbejdsplads, hvor vi selv var chef. At vi bliver succesfulde, er vi overbeviste om, for lige nøjagtig hér ligger vores ekspertviden.

Der var bestemt ingen tvivl om, at vi til evig tid havde lyst til at jobbe indenfor design af et displaysystem samt et salgsdisplay, der formår at øge antallet af kunder. Vi har enorm viden om de kognitive processer, der påbegyndes, når folk bestemmer sig for, hvilken butik, de vil besøge, & hvad de ønsker at købe, og derfor er gadeskilte & skiltning meget af betydning. Vi er uden tvivl dé dygtigste til at rådgive vedr., hvorledes man designer et æstetisk displaysystem, hvor salgsdisplay, gulvdisplay, skiltning, samt gadeskilte går op i en højere enhed & derved forøger en butiks overlevelsesprocent… Vi synes, at nøglen til en succesfuld karriere ligger i at have tiltro til sig selv & projektet. Til at starte tigtigt op kan vi absolut ej vente!