Den ultimative hjælp til markise montering & mørklægning

At vores sommerdage indeholder flere uger indeholdende solskin plus hede, er trist nok ikke specielt hyppigt. I stedet får vi en masse regn & flot grå himmel, hvor varmen næppe bliver mere end de tyve grader Celcius. Det bliver helt sikkert sørgmodigt, såfremt man har en flot terrasse, som man aldrig får mulighed for at anvende. Derfor er det særlig betydningsfuldt at man dermed er fuldstændig forberedt til de dage, når solen alligevel skinner af al kraft. Her er det ej specielt sjovt at din have bliver til en ørken eller at huset føles som en svedehytte. Mørklægning vil ordne alle disse problemer, heldigvis.

Så du kan nyde terrassen i skygge, får du udvendig solafskærmning vha. markiser med motor. Netop idet du får brug for solafskærmning virker markiser nemme at trække ud, og resten af tiden er de ordentligt pakket væk i deres kasse, sådan at de ikke på noget tidspunkt behøver rengøres. En markise sidder godt fast i stormvejr, markiser bliver lette at håndtere samt en markise montering fylder ej noget på din veranda, sammenlignet med en parasol.

Dersom du er udsat for gener ved at solen stråler direkte ind dit kontor hele sommeren, således at temperaturen i din stue stiger til horrible grader, vil rullegardiner blive den fuldstændig rigtige løsning. Plissegardiner er nemme at håndtere plus vil resultere i en fin solafskærmning på samme tid som at sollyset kan oplyse stuen uden vanskeligheder. Der er egentlig ikke noget værre sammenlignet med hvis dine gardiner bliver så uigennemsigtige, at du skal beslutte sig imellem en lys stue hvor der føles varmere end en ovn eller en behagelig kold stue, i hvilken der er så lidt dagslys, at du er nødsaget til at have lamperne tændt. Et fornuftigt forslag er solgardiner her, & de er både fornuftige plus stilfulde. Du vil føle dig helt forberedt til at få det bedste ud af sommeren anvendende markiser med motor på terrassen plus solgardiner indenfor.