Den unikke røgalarm tilintengjorde mit humør

Det var tilfældet en nat, at en kraftig tone overdøvede alt andet. Min instinktive impuls var, at det var rigtig frustrerende, for jeg var stresset, og ville bare gerne sove. Dernæst falder det mig ind, at det er min aktive røgalarm, der er sat i gang. Atter er min primære tanke ikke at komme væk, til trods for en god røgalarm skal udfylde den funktion at varsle om snarlig trussel. Min intuitive idé var til gengæld: den røgalarm er utrolig irriterende!

Det går op for mig, at den nedslidte røgalarm lutter er defekt, da undertegnede i en ruf erkender, at det ikke er røg, der har sat den i gang dens igangsættelse. Det er naturligvis en tilfredstillelse at erkende, at min røgalarm bare begyndte på grund af en mangel. Ikke desto mindre vedbliver min røgalarm ved med at være påtrængende. Røgalarmer [http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html] er indlysende indbygget på den led, at de ikke bare kan slukkes. Røgalarmer er produceret til i al fremtid at være vågen. Da jeg opdager, at min røgalarm er begyndt, på grund af den skal bruge batteri, er min fornøjelse indlysende voldsom. Da jeg umiddelbart dernæst erfarer, at røgalarmer er designet således, at dens hyletone ikke stopper, når batteriet fjernes, føler jeg mig en smule træt.

Åbenlyst er det kvikt sådan, som røgalarmer er designet. Trods alt kan jeg ikke abstrahere fra, hvorledes min røgalarm massakrerede den halve nat! Jeg kunne simpelthen ikke slukke min røgalarm, til trods for adskillige vedholdende forsøg. Nu er jeg selvfølgelig heldig over, at der ikke var ildebrand i mit opholdssted, samtidig med anerkender jeg, hvor usædvanligt røgalarmer er produceret.