Dengang jeg tog på efterskole i 8 klasse var jeg lyksaglig…

Beklageligvis har vores sønnike ik’ holdt af sin folkeskoleklasse… Der har længe været en negativ gruppe-dynamik. & uheldigvis oplevet mobning! Det har virkelig bare været vanskeligt! Jeg har været opslugt af tårer, & dét har han helt bestemt også været. Vi har nu finally fundet en SUPER løsning på vores dumme problem… Vi har afgjort, at han skal på efterskole i 8 klasse. Det er næste år, så han ska ik’ være deprimeret så længe endnu! Vi er alle ekstremt oppe og ringe over denne gode idé. Faktisk var det vores rolling, som fandt på efterskole 8 klasse… Og begge vi forældre støttede fuldt op om hans skønne forslag, dengang han fortalte os det, for snart sytten måneder siden… Jeg har kun hørt gode ting om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ nervøs! Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være fantastisk for ham at komme på ny skole.

Den ret så store tankerække, jeg har for tiden er, at det er fantastisk svært at udpege den bedste efterskole! Der er koloenormt mange efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at danne mig et overblik, men jeg synes, at det er svært… Så jeg krydser fingre for, at i har tid til at hjælpe mig med at opspore en rar efterskole 8. klasse! Jeg har læst mig til, at det i hvert fald ik er alle skoler, der er i stand til at tilbyde 8. Klasse-undervisning, så husk, at det altså ska’ være en efterskole 8 klasse. Som det mest essentielle beder vi til at kunne finde en efterskole 8. klasse, som offererer klarinetundervisning… Det elsker han mere end noget andet, & det har hjulpet ham koloenormt meget, de gange han har været ulykkelig! Af den grund er det et kriterium, at han kan fortsætte med at dygtiggøre sig!