Det bør føles hårdt at finde hoved plus hale i alle de alternative clearomizer bundbrænder versioner – vores selskab assisterer med glæde

Jeg vil helt ærligt sige, at jeg aldrig nogensinde vil bruge almindelige cigaretter igen, for jeg har benyttet el-cigaretter i over et år nu. Jeg kan endda dampe indenfor på min arbejdsplads eller til middagsselskaber, imens jeg undgår at genere andre personer: dog anvendende e-cigaretter opnår jeg stadig vanen af at ryge en smøg. Jeg længes uden tvivl ej efter at stinke af røg hele tiden, eller at opleve mine fortænder blive mere plus mere misfarvede med tiden. Af den årsag at evæske eksisterer med forskellige nikotinkoncentrationer, vil jeg let vænne mig af med det som tiden går, men jeg føler mig stadigvæk afhængig af nikotin.

En kvalitetsrig clearomizer bundbrænder, som forbedrer smagen af min ejuice samt kreerer helt den mængde damp, jeg elsker, har jeg tænkt mig at få i min ecig. En clearomizer bundbrænder, der sikrer, at her til enhver tid er ejuice rundt om vægen, har jeg desuden købt: sådan slipper jeg for den ulækre, forkullede smagsoplevelse. Jeg har endelig valgt at anvende Kanger MODS efter at have forsøgt med en del forskellige brands. Indtil du opnår lige præcis den damp-oplevelse, som passer til dine ønsker, kan du samle din e-cigaret ud af en del forskellige dele så som clearomizer bundbrænder og Kanger MODS – det er uden tvivl op til personlig smag og behag, men det er faktisk nøjagtig det, som gør elcigs så unikke.