Det er simpelthen vildt betydningsfuldt med god kaffe på arbejdet, & så bliver man nødt til at have gode Wittenborg automater

Jeg kender intet til kaffeautomater! Jeg beder til Gud om, at I ligger inde med gode fifs til, hvilke kaffeautomater, der er de bedste. Fordi jeg ønsker sådan at løse min stillede arbejdsopgave på en måde, så mine ledere bliver målløse. Ulykkeligvis er de Wittenborg automater - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/wittenborg – arbejdet anvender på dette tidspunkt gået i tusind stykker. At dén kaffeautomat, der nu er ude af drift, var temmelig langsom, ved jeg med 100 pct. sikkerhed, & dét ville være godt at slippe for med den nye kaffeautomat. At der ik er andre krav, som den nye kaffeautomat bare skal leve op til, er jeg ellers blevet fortalt. I en ovenud fortrinlig position, hvor jeg næsten alene kan købe den kaffeautomat, som jeg lige synes, positionerer det mig naturligvis. Det gør på samme tid også projektløsningen mere problemfyldt.

Jeg føler, at det er ret så vanskeligt at skabe mig et ordentligt overblik, plus markedet for Wittenborg automater er koloenormt. Dét svenske firma, der har produceret den gamle kaffeautomat er gået nedenom og hjem, så af den årsag er det uheldigvis ikke muligt bare at købe en ny kaffeautomat fra dem! Jeg må indrømme, at jeg er nu fantastisk nedslået, efter at jeg har studeret udbuddet af kaffeautomater, & som proklameret før har jeg ik’ meget viden vedr. Wittenborg automater.

Jeg tjener til vejen & dagen ved at være en so-called blæksprutte der, hvor jeg arbejder. Det er perfekt for sådan en som mig. At jeg udfylder en del forskellige kasketter, & jeg har derfor ligeledes talrige forskellige opgavetyper, refererer det til. At jeg tit får ansvar for bestemte typer opgaver, som jeg har absolut ingen erfaring med, resulterer disse kendsgerninger samtidig i. Det er sket nu her, hvor jeg har fået den arbejdsopgave at lokalisere en forholdsvis moderne kaffeautomat til min arbejdsplads. Det var selvfølgelig også af den grund, at jeg tog jobbet tidligere på måneden, af den grund, at jeg finder det positivt, at min dagligdag er bygget op af mange forskellige ting. At I har lysten til at assistere mig med at lokalisere de mest perfekte kaffeautomater til både min plus vores arbejdsplads, håber jeg mega meget. Jeg har i længere tid tænkt på at dele mine rodede tanker med Jer angående valg af kaffeautomat…