Det er tid til en hyppig slibning af øsen!

I mandags kom undertegnede desværre så uelegant at tabe telefonen. Selvsagt blev skærmen ridset – kluntede jeg er virkelig områdets mest kejtede. I dagene efter har klodsede jeg gået og funderet over udgiften til reparation og på at opstøve solidt panserglas til iphone 5s eller noget alment glas til iphone 5. Det det er ikke besluttet endnu.

I går telefonerede min slyngveninde Lea så næsten grædende. Hun fik lige totalskadet sin telefon, og hun præsterede med nød og næppe ringe til mig gennem den totalskadede glas. Iiih hvor er vi uheldige .

En stor eftersøgning på panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4

Derfor søger min bedsteveninde og jeg nu begge to af sted efter panserglas til iphone 4s, glas til iphone 5, panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse iphone 4. Mange forretninger har opnået pæne vurderinger på Trustpilot og som tager nogen passende takster. Vi kan klart nok ik mangle glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4, så det er med at vælge hurtigt.

Undertegnede vurderer min bedsteveninde og jeg vælger vores skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s + glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s en af de næste dage og kommer til stedet. I forretningen får de nok repareret glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s, mens min veninde og jeg står og venter.

Har I også fået at få panserglas til iphone 4s, glas til iphone 5, panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse iphone 4? Eller er min bedsteveninde og jeg ganske enkelt Fredensborgs uheldige? Der er ikke nogen af venindens eller mine andre bekendte har nogensinde ødelagt deres ejendele, så de har slet ikk nogen viden om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. Vennerne har dermed ingen tips i den sag.