Det kan føles umuligt at finde rundt i alle de alternative Kanger Mods versioner: vi vejleder selvfølgelig

Jeg har brugt ecigs i et par år nu, samt jeg kan i sandhed fortælle, at jeg aldrig nogensinde vil anvende normale cigaretter nu. Brugende ecigaretter opnår jeg alligevel sensationen af at være ryger – og jeg har endda mulighed for at gøre det indendøre på kontoret eller til events, medens jeg undgår at være til gene for andre folk. At hørme af cigaretrøg hele tiden, eller at betragte mine tænder blive stadig mere gule som tiden går, længes jeg med garanti ej efter. Jeg er endnu afhængig af nikotin – men fordi ejuice eksisterer indeholdende forskellige styrker af nikotin, bør jeg simpelt skære ned som tiden går.

En holdbar clearomizer bunn brenner » www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere–bunn-brenner,, der understreger smagen af min ejuice og kreerer helt den kraft damp, jeg foretrækker, har jeg valgt at indsætte i min elcigaret. Jeg har på samme tid bestilt en clearomizer bunn brenner, som sikrer, at der altid kommer evæske omkring glødetråden: således undgår jeg den klamme, brændte smagsoplevelse. Bagefter at have forsøgt med en del forskellige brands, har jeg langt om længe valgt at bruge Kanger MODS » www.e-trekk.no/kanger/mods,. Til du opnår 100% den dampning, som passer til dine ønsker, er du i stand til at sammensætte din e-cigaret af adskillige varierende dele som fx clearomizer bunn brenner & Kanger MODS – dette er selvfølgelig op til personlig holdning, men det bliver nemlig præcis det, der bliver det gode ved elcigs.