Det kan jo betyde meget for din produktion, dersom du har et godt væskefilter

Jeg havde nu søgt en masse steder efter et eller andet, der både føltes praktisk & slidstærkt, for jeg ledte efter en god forstøver dyse til mit landbrug. Jeg følte, at det måske kunne række blot at fornye et væskefilter med jævne mellemrum, fordi en sprøjtepistol var jeg fra starten i besiddelse af, selvom den kort sagt virkede ret brugt. Efterfølgende at have undersøgt sagen vidste jeg, at det optimale evt. skulle blive at anskaffe mig en hydraulisk forstøver dyse, fordi sådan en bliver både bedre og fungerer længere, & man slipper for at have beholdere til trykluft ved siden af. På denne måde er jeg i stand til at ordne min befugtning for et mindre beløb & mere effektivt.

Bagefter gik jeg på udkig efter et væskefilter til min sprøjtepistol, plus her ville jeg faktisk helst købe noget, som kan anvendes i flere sæsoner. Egentlig er det oftest dit væskefilter, som slides ud: det bliver på den måde mht. en sprøjtepistol. Så idet du får en ganske slidstærk sprøjtepistol, skal den holde i adskillige år, hvis du regelmæssigt udskifter væskefilter. På denne måde bliver du i stand til at spare en del penge såvel som forbedre arbejdet. At være nødt til at købe en anden flere gange om året plus frygte, at min befugtning bliver upræcis, er jeg ej fan af, så jeg beslutede mig for at købe en forstøver dyse og en sprøjtepistol af høj kvalitet.