Det uendelige haveprojekt sætter os på udkig efter skæreskiver, båndsavklinger og skrubskive

For tiden frisker jeg og manden haven og terrassen ordentligt op, og vi gennemtænker bl. andet at lave nye højbede og fjerne grimme espalier og arbejde på terrassen. Til dette har manden og jeg fundet frem til, hvordan skæreskiver (katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver), båndsavklinger (katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger) og en skrubskive (katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver) er relevant, mens vi vil bearbejde terrassens sten, beton, granit og fliser. En skrubskive er god til at rengøre vores grimme sten, som vi vil genbruge til den nye terrasse. Win win.

Vi kunne bruge skæreskiver, skrubskive og båndsavklinger til det havearbejde. Skæreskiver mm er sådan noget, som at der gør, at maskinerne kan overskære bestemte metaldele og træsorter. Ved brug af skæreskiver kan vores vinkelsliber eksempelvis bruges til at sbearbejde plast, sten, klinker og metal. Så sådan nogle skæreskiver, båndsavklinger og skrubskive bli’r snart guld værd.

Det bli’r virkelig fedt at begynde med båndsavklinger, skrubskive plus skæreskiver og give vores lettere tilgroede baghave en opfriskning. Det bliver godt at få fundet skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver og opstarte forehavendet, for den kan virkelig gøre brug af noget håndværk.