Det utal af gange rollingerne og jeg rejser fra Aalborg er vi sikre på, at det bliver en god tur.

Lige siden jeg var barn, har det at rejse været min store kærlighed. Jeg kan derfor helt sikkert efterleve det kloge råd: at rejse er at leve… Jeg er jævnligt væk i længere tid, de gange jeg tager på en af de såkaldte langtidsrejser - http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/ – . Jeg skitserer kontinuerligt mine ferierejser - http://www.samson-travel.dk/forside/ – således, at jeg vender hjem med flest mulige historier. Dét betyder, at skemaet evig og altid er tæt pakket, fordi jeg stræber efter nå at opleve så mange nye ting, som er realiserbart. I de tilfælde hele familien rejser fra Aalborg og rejser til USA - http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa/ – eksempelvis, kan jeg mærke allerede om morgenen, at jeg ser frem til nye strabadser! Og hele starten med at skitsere & bruge moneter på de forstående langtidsrejser er afgjort fantastisk. Jeg agter altid at erhverve vores ferierejser i god tid, efterdi således besidder jeg talrige måneder, hvor jeg har mulighed for at glæde mig til alle de skønne prøvelser, som kommer til at berige mit liv…

Siden jeg var et lille barn har jeg besøgt utallige nationer. Mit øjemed er at nå at frekventere samtlige af verdens lande. & jeg efterstræber at blive ved med at tage på opdagelsesrejser, præcis indtil kroppen ikke kan klare mosten. Det er bekvemmeligt, såfremt familien rejser fra Aalborg og rejser til USA eksempelvis, fordi flyvepladsen er placeret tæt på mig. Så har jeg for vane at tage af sted i god tid, inden flyet afgår, fordi der er ik nogen som helst ting mere irriterende end at være nødsaget til at jage afsted. De gange man eksempelvis rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, ved jeg, at alle rejsende er forpligtet til være til stede mindst et par timer før. Jeg har været en del af utallige langtidsrejser, at jeg referere procedurerne udførligt. Jeg er så kløgtig til at navigere i denne verden, af den grund, at jeg har prøvet utallige ferierejser, af den grund har jeg altid kendskab til, hvad som venter mig i en lufthavn. Mit næste eventyr lægger på mig, når min familie endnu engang rejser til USA. Hele familien rejser fra Aalborg lufthavn om 5 måneder, og vi kan ik sove for bare spænding!