Efter en hændelse som sterilisation hund v. dyrlægevagten Nordsjællandfår Pusling en smule godt kattefoder

Jeg har fra barnsben været dødhamrende interesseret i alle slags dyr, og derfor ejer jeg både hunde, en hest og kat. Det er imidlertid ikke udelukkende en dans på roser, fordi der til tider endogså er triste udfordringer, som skal overkommes – eksempelvis kastration hund!

Efter en gang kastration hund er min dejlige Nuser ikke helt frisk, og derfor bliver han plejet m. delikat hundefoder. Jeg mener nemlig, at det er enormt bedrøveligt, og derfor vil jeg gladeligt tildele mine dyr en smule kræs, efter at de har haft en så gruopvækkende oplevelse.

Gangeren har også ofte helbredsproblemer, om end den selvfølgelig ikke udsættes for sterilisation hund. Den skal f.eks. hyppigt på udflugt til dyrlægevagten Nordsjælland, & dette er den helt sikkert ej vild med…

Hestedyrlæge Nordsjælland er lykkeligvis utroligt øvet, men af den grund er det jo stadig ikke rart. Som følge af et smut hos hestedyrlæge Nordsjælland må jeg af den grund altid i butikken og købe lidt udsøgt til mine dyr. Det er nemlig der, hestepraksissen er, men det er ligeså der, der laves kastration kat…

Disse udfordringer må man dog acceptere, såfremt man er dyreven, men det er ej et uoverstigeligt problem. Jeg holder nemlig af mine dyr, & i bund og grund tænker jeg også selv, at det er fantastisk, de få gange jeg får chancen for at købe en smule ekstra velsmagende kattefoder til mine puslinger. Det gør mig bare så lyksalig at vide, at de får noget lækkert, som de i sandhed vil elske! Såfremt det bare er en helt normal søndag giver jeg dem naturligvis også liflig mad, men det er i sidste ende noget helt specielt, at de modtager sådan en delikat lækkerbisken!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>