Efterskolernes Dag er vigtig hvis du gerne vil begynde på efterskole

Regner du med at ansøge om plads på efterskole? Så find den rigtige. Inden jeg traf mit valg om efterskole var jeg en hel del i tvivl angående, valget af efterskole. Der var Efterskolernes Dag (www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag) en redningsplanke. Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor efterskolerne har åbent for nysgerrige, så du og dine forældre kan få en oplevelse af efterskolen. Du får travlt, men alle tiders vil det være at komme ud og opleve de mange efterskoler og smage på huset og folkene.

Virkelig heldigt var det at mine forædre og mig tog rundt til Efterskolernes Dag inden jeg træf den endelige beslutning om valget af skole. Returneret fra Efterskolernes Dag forstod jeg, hvilken skole jeg foretræk. Jeg ændrede holdning pga Efterskolernes Dag. Jeg fornemmede, at elever og lærere der på efterskolen mindede meget mere om mig, lidt pudsigt.

Efterskolernes Dag er en ret forvirrende eftermiddag/aften. Vi har ikk nogen dyt, men vi kunne heldigvis få morbrors Lada, så jeg og mine forældre kunne møde dem alle sammen. Jeg vidste nu inden længe, at det var den skole, jeg ville vælge, dengang jeg og mine forældre besøgte skole nummer 2 til Efterskolernes Dag.