Elgigg/e cigarett samt elektroniske cigaretter må jeg eksperimentere med i en tid

Træt af at ryge var jeg i månedsvis. Jævnligt hoster jeg, og jeg bryder mig sørme ikk om at tænke på at jeg er afhængig og have irritation med at sku’ med Boeng i adskillige timer til Singapore om fire måneder uden rygning. V.h.a. sådan noget elektroniska cigaretter {http://www.e-bloss.se/om-oss/elektroniska-cigaretter-faq/}, elcigg {http://www.e-bloss.se/elcigg/}, e cigarett {http://www.e-bloss.se/} (kært barn utallige navne), burde smøgtrængende jeg hoppe over lidt af de problemer. Gennem elektroniska cigaretter er det også muligt at skrue ned for nikotinen. Smart.

Elektroniska cigaretter, e cigarett og elcigg (som egentligt er det samme), er sundere for den generelle sundhed + for lunger og hals. Dampen dufter endvidere bedre. Jeg ved ikke hvorvidt elektroniska cigaretter er prisvenlige end alm. cigaretter … men jeg slipper sørme ik for problemerne undervejrs. Men jeg tænker trods alt over at skifte til elcigg, e cigarett eller elektroniska cigaretter.

Søster min røg fra hun var 15 og søs er i dag gået over til elektroniska cigaretter. Søs har foreslået, at jeg som hendes søster burde afprøve hendes e cigarett/elcigg når, hendes søster kigger ind og besøger hende. Der går jo noget tid, inden forhastede mig har tid til at tage afsted til Søster på Falster, og derfor grubler jeg over at aflytte hendes positive prædiken og personligt indkøbe ecigg på en webshop. Jeg har set utallige homepages der tilbyder elektroniska cigaretter til rimelige priser på elektroniska cigaretter, hvor jeg ka’ indkøbe et stk opstartspakke.