En sexshop med et stort udvalg

Her for nylig var jeg i en sexshop , www.amoro.dk/shop/frontpage.html, , eftersom at jeg skulle spendere penge på kondomer , www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, , nyt lingeri , www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html, & sexlegetøj til min fyr og mig. Jeg vil gerne overraske ham med sexet lingeri samt sexlegetøj, grundet at vi har været sammen i fem år. Jeg anskaffede desuden kondomer, men det var til glæde for mig. Den sexshop, jeg var inde i, havde et stort udvalg inden for sexlegetøj foruden alt muligt andet. De besad en stor del divergerende lingeri, så det var vanskeligt at beslutte mig, især af den grund at jeg var nødt til at købe noget, kæresten ville kunne lide, men samtidig mig selv. Sexshoppen indehavede desuden utallige divergerende kondomer, blandt andet nogle med smag. Efter min mening var det en glimrende sexshop, af den årsag at de havde så bredt et udvalg, og pga. at det var en ordentlig butik, som havde ordentlige prøverum.

Jeg ser utrolig meget frem til overraskelsen til min fyr senere ved brug af mit nye, sexede lingeri samt sexlegetøjet. Jeg ser også frem til at benytte de nye kondomer, eftersom at jeg erhvervede nogle, der havde knopper, og jeg håber, at det føles behageligt.

Kunne du også godt tænke dig at overraske kæresten? Så kan jeg foreslå den sexshop, jeg var inde i. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at anskaffe et sexet kostume derinde en eller anden dag.