Endelig med barn – Jeg funderer over at få tillægs scanninger hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn {http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn} – evt. gynækolog Niels Lund {http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/}

Undertegnede er svanger men forløbet har været uroligt, så derfor har vi planer om at tage til en gynækolog klinik Fyn og få ekstra ultralydsscanninger. Fra manden jeg jeg først stoppede med spiralen varede det over halvandet år hvor der ingenting skete, og den praktiserende læge var derfor begyndt at foreslå at anbefale os til speciallæge klinik Fyn til behandling. Dengang googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der har praxis i nabolaget, hvor vi bor i Middelfart.

Vi blev gravide og det fjernede alle vores ængstelser om sædkvalitet og ægløsninger. Pludselig begyndte jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en henvisning af lægen til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne stille op. 15 uger henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og manden prøvede ikke at blive slået fuldstændigt omkuld, men det var en periode, hvor vi begge to var triste og i sørgmodighed over vores mistede lille barn, som vi havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år efter er vi så gravide igen. Lægen har fortalt os, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje på mig, så hans kollega vil visitere os direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også tjekket lidt i den gammeldags telefonbog hvor vi igen har fundet bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at være hos en praksis som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive fulgt nøje og få tilbudt ekstra scanninger, så jeg er tryg under graviditeten, og fagfolk støtter, hvis der sker komplikationer endnu en gang. vi tror at yderligere tryghed af sig selv er gavnligt for barnet.