Et kært familiemedlem var opvpkset med en intens interesse for de moderne plus hegn…

Jeg mindes, at dengang da jeg var en lille bitte rolling tog min fætter mig jævnligt med til de her byggemarkeder, hvor de forsøgte at sælge f.eks. et såkaldt pergo gulv og et termotag - traekoeb24.dk/catalog/termotag.php – , eller de innovative plushegn, som adskillige siger er brugbare, eller et særligt slags huntonit - traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php – gulv, og trapezplader - traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php – . Han satte tid af til at bruge flere formiddage i disse centre. Jeg derimod, kunne foreslå en masse andre ting, jeg langt hellere havde lyst til. Men på den anden side kunne jeg lide at være sammen med ham. Han & jeg elskede at debattere de mest forskellige emner, og dét nød jeg meget. Som jeg kendte ham, var han en lidenskabelig handy-mand, & han elskede derfor at udvide sin ekspertise, & lede efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens badeværelse, eller også var han på udkig efter et plus hegn til legepladsen, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med at han også lige afprøvede kvaliteten på sorte huntonit brædder.

Det er ingen overdrivelse at ytre, at han & jeg tilbragte overdrevent mange formiddage i de føromtalte forretninger. Og således er dét dét, jeg husker absolut klarest fra mine første leveår. Jeg har utallige gange spekuleret på, hvad det skyldtes, at han ik arbejdede med sin interesse. Han kunne f.eks. have etableret sin egen forretning med salg af eksempelvis et moderne pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder, & trapezplader. Men det skal siges han var glad for sit arbejde i den lokale købmand, samtidig med at han prioriterede alle sine handy-man projekter. Jeg tænker, at han følte en overjordisk lykke, så snart han fiflede med disse projekter. Han var en rar herre, & derfor havde vi også virkelig adskillige gode hygge stunder. Det til trods for, at jeg ej fascineredes det mindste for eksempelvis en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulvplader eller trapezplader. Jeg cyklede med ham til disse storcentre, & hørte på ham berette om sit liv, fordi jeg syntes om ham…