Et trædrivhus bliver den bedste måde at dyrke tomatplanter i haven

Pavillon (http://shpavilloner.dk/) eller trædrivhus (http://shpavilloner.dk/traedrivhus)?

Jeg samt manden har en smule problemer ved sådan at kunne se forskellen, da vi har overvejet såvel et trædrivhus som en havepavillon (http://shpavilloner.dk/havepavillon). Et styks havepavillon kan jeg sagtens se for mig. Undertegnede vil have mange krukker og lade mine planter spire dér i varmen, plus den vil kunne blive placeret tæt på centrum af blomsterhaven.

Såvel en havepavillon som et trædrivhus kan vi vælge at male, begge giver god plads hvor der kan stå træmøbler samt potter samt de to typer lader manden og jeg sidde inde i huset og besidde fornemmelsen af at du er uden for: Og dét er dét, jeg har drømme om. Jeg mener eventuelt, at en pavillon er en kende større i størrelsen end ét trædrivhus.

Manden synes, en pavillon er for feminin. Jeg har derfor set mig lun på et trædrivhus som alternativ, men da manden så modellen, kommenterede han, at drivhuset er akurat lige så tøset som at eje en havepavillon. Så dét alternativ vælger han ej. Jeg har mulighed for at læse om gevinsterne ved et trædrivhus ja det har jeg da tal på.

Det bli´r sikkert prisen, som valget bliver truffet ud fra. Nu er jeg ”tvunget” til at indlede mig på et shoppestop og vige udenom at søge efter skønt kluns til mine poder. På alle måder bliver det svært at spare de penge op – det fornemmer jeg allerede . For undertegnede har i laaaang tid haft drømmen om at få mig en havepavillon, og endelig sagde Carsten go! – når jeg bare selv lægger pengene, har han lovet at assistere med at få det på plads.

Og jeg vil kunne hygge med en kop urtethe og studere haveblade, imens jeg ser blomsterne og træerne der er akurat uden for havens pavillon. Men den tydelige gavn ved at have pavillon eller trædrivhus har jeg ikke styr på.