EUR-paller bliver holdbare, naturvenlige & kan bære flere læs

At en europalle kan holde til en varevægt på 1,5 ton, kan du anticipere under normale forhold. Er din last tungere, skal du imidlertid ikke blive bekymret. 2 træpaller vil på den måde give en bærekraft på ca. 3 tons. I stedet kan du nemlig stille mange træpaller på hinanden og på den måde forbedre dine træpallers bærekraft. Idet EUR-paller er i besiddelse af en tilsvarende tolerance og derudover, ligesom europallerne, er miljøvenlige, bør det ej være dette, der inspirerer dig til at anvende, at du indhandler en europalle frem for EUR-paller. Eksempelvis er palletyperne begge blåstemplet af ISPM-15, som betyder, at pallerne er behandlet med varme og godkendte ifølge den retsgyldige standard. At der kan blive overbragt skadedyr i skjul af dine godsvarer, reducerer denne behandling muligheden for.

Der er altså alene et at erklære, som er, at du ligegyldigt hvad for nogle træpaller, du indkøber, er garanteret stærke træpaller i høj kvalitet! At du faktisk ”lejer” dine paller og let kan vælge at levere dem tilbage, når du er færdig med at bruge dem, vil det sige, at eur-pallerne nemlig er super kostbare som returpaller.

I fald der debatteres godstransport, kommer der som regel en udveksling af forskellige meninger om hvad, der er den mest egnede løsning. Alt imens de andre sværger til fly eller tog, bruger mange for eksempel søfartøjer. Ens for alle er ikke desto mindre, at det uanset transportfartøjet er nødvendigt med solide paller i god kvalitet, hvor de transporterede varer kan opbevares under fragten. Er det en europalle eller EUR-paller, der er bedst?: Ved dette niveau stilles det gode, gamle dilemma. Idet EUR-paller egentlig minder ret meget om en europalle, kan det være temmelig svært at sige.