Familiens irriterende arbejdsopgave er intet mindre end; rensning af terrasse – vi ser ik frem til det…

Jeg søgte på rensning af terrasse - http://alge-stop.dk/behandling-og-rensning-af-terrasser, og rensning af fliser - http://alge-stop.dk/rensning-af-fliser, og indhentet en masse etablissementer. Men hvilket skal jeg så vælge? James indstiller til, at vi selv kan udføre rensning af tag - http://alge-stop.dk/rensning-af-tag, og rensning af terrasse, men undertegnede orker det sørme ikke. situationen ville være fint, hvis manden så fiksede jobbet selv, men ak han er virkelig nøjeregnende og vurderer ikke, at jeg kan trække jeg-er-kvinde-og-skal-ikke-kortet og få manden til at stå for handy-arbejdet. Min mand er ikke sådan en mand, som nok skal fikse min jernhest for at hjælpe mig. Nææh, det må jeg selv fedte med. Derimod regner han heller ikke med at jeg stryger og vasker hans tøj, så måske er det ærligt nok. Men ikke desto mindre får han mig ikke til at give mig i kast med rensning af tag eller rensning af terrasse. Så projekt rensning af fliser og rensning af terrasse holder jeg fast ved, at min mand og jeg køber os fra.

Det er absolut ikke en hemmelighed, at mig og min mand har brugt en evighed på at få lagt en ny terrasse og anlægge en carport. Men lige som undertegnede begyndte at glæde mig til, at jeg kunne nyde godt af et overstået husprojekt, kommenterede manden, at han oplever, at vores hjem trænger til en rensning af terrasse samt rensning af fliser fra havelågen til hoveddøren. Øv altså. Jeg magter ikke at klare rensning af tag eller gå og rense fliser. I min optik har jeg haft nok at gøre med at lægge fliserne til terrassen.

Nå … kan nogen rekommandere et etablissement der kan fuldføre vores rensning af terrasse og og har en god service? Præcis som alle andre vælger jeg at gå efter personlige anbefalinger frem for at vælge i blinde på google!