Fifty shades stjerneskuespillerne er på alles læber som aldrig nogensinde før.

Adskillige føler stærkt for, at; sex sælger! Det er et ældgammelt ord sprog, & dét er også sandt i dag. Det er imidlertid hvad jeg tror. & jeg har påtænkt at opklare, om dette ord sprog i grunden er sandfærdigt. Jeg har tænkt mig at slå dørene op til min egen biks. Til at starte med tænker jeg at åbne en virtuel butik. Hvis det viser sig at gå ovenud godt, kunne jeg ovenud godt ha’ en lyst til at åbne op for en fysisk butik. Biksen skal tilbyde fleshlight {http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html}, fifty shades {http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html} filmen, samt et kondom {http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html} til de, som har behov for det. Fifty shades har i gennem lang tid været fantastisk in, & har fået foræret rigtig meget spalteplads i samtlige sensationshungrende medier. Virkelig mange er vidende om fifty shades… & jeg håber meget på, at dét får den betydning, at jeg kan ”lokke” en hel masse personer, som er interesserede i fifty shades. For eventuelt er de så interesserede i andre lignende emner også, som eksempelvis fleshlight eller et tidstypisk kondom… Fifty shades skal på den vis virke som en katalysator for mere forbrug…

Jeg har sådan fantaseret om, at jeg engang skulle starte min egen gesjæft! At det så lige resulterede i en gesjæft, som forhandler fleshlight, fifty shades eller et bestemt kondom, må jeg absolut betegne som ren og skær tilfælde. Men ikke desto mindre er det virkeligheden i disse tider. Jeg har ingen drømme om at blive rig af at sælge fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg er fuldt bevidst om, at også denne branche er på dødens rand. Men det er bestemt heller ik det mest afgørende at blive mangemillionær. For mig helt personligt er det altoverskyggende det skønne i livet som selvstændig forretningsdrivende. Det virkelig interessante for mig lægger i at starte noget op fra bunden. Det er det, jeg er fuldstændig optaget af nu, hvor jeg er i gang med at bestemme mig for, om gesjæftens bundsortiment skal bygges op omkring fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kræsne forbruger. Der er ubegribeligt mange afgørelser, der skal træffes. Men lykkeligvis har jeg allieret mig med virkelig mange dygtige mennesker.