Flere attraherer en Jaguar, nogen drømmer om en Skoda Fabia.

Det er ikke udenfor normalen, at små drenge er begejstret for biler. De drømmer herved jævnligt om at blive reparatør af biler som voksen. På et autoværksted kan de komme helt tæt på dé bilbrands og biler, drengene er meget fascineret af, som eksempel Skoda og Skoda Fabia. Det er vel at mærke selvsagt blot såfremt, de erhverver sig en beskæftigelse på et Skoda værksted.

På samme måde som utallige unge gutter attrår at få en hverdag som mekanikere, begærer andre fyre om at leve livet som politimand el. jordomsejler. Det er stensikkert, at forhåndværende beskæftigelser tit ikke er sådanne levegrene, piger går efter. Deres drømme for fremtiden består ofte ikke en Skoda ej heller en Skoda Fabia! Ligeså lidt, som pigerne efterstræber at have et job på et Skoda værksted…

Damer ønsker sig en ulig livsbane, som tit indeholder de ”bløde” beskæftigelser såsom butiksbestyrer eller pædagog. Det tankevækkende spørgsmål melder sig: ka’ de uens gener, som henholdsvis kvinder og drenge fødes med, disponerer dem for håbet om uens ønsker for fremtiden, eller disciplineres mænd og kvinder til at attraheres af uens erhverv?

Størstedelen af piger vil ikke kunne beskrive, hvordan en Skoda, eller en Skoda Fabia tager sig ud. Såfremt automobiler ikke optager dem, vil de ikke vide det, ligeså lidt, som de nogen sinde kommer til at træde ind på et Skoda værksted! Man kan se frem til, at ligestilling mellem de to køn blir’ realiseret i en sådan grad, at ungmøer fordomsfrit ka vælge at arbejde på et Skoda værksted, ligeså vel som boys ka’ bortvælge al arbejde med en Skoda og en Skoda Fabia, og i stedet udpege dén vej, som engagerer drengene!