Flyt dine varer i holdbare europaller

På såvel træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, som fx europaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, som plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, ses der i indlægget her. Hvilken palletype, som er bedst egnet, kommer nemlig an på varerne såvel som transportmetoden. Træemballagens indlysende gode er, at miljøet har gavn af europaller. Hertil kommer desuden, at benyttelse af træemballage kan nedbringe kuldioxidmængden sammenkædet med fragt af gods med så meget som 1/3. Da de kan genbruges af mange omgange og stadig beholde kvaliteten, er nemlig ekstremt kostelige som returpaller.

Derimod produceres plastpaller normalt som engangsvarer, fordi de ikke er så langtidsholdbare som europaller. De besidder samtidig det fortrin, at plastpaller i modsætning til træemballage ej mærkes af vejret, da dvs., at de vejer det samme og har samme rumfang, ligegyldigt om der er regnvejr eller sol. Plastpallerne manifaktureres nemlig af en type af plast, som er 100 % genanvendeligt. Der er ydermere ikke behov for, at du tilsidesætter naturhensyn, alene fordi du bedst kan lide plastpaller. Til gengæld er de betragteligt lettere og egner sig derfor perfekt til transport med fx luftfartøjer, fordi der her er begrænsninger på den tilladte totalvægt.

Er det europaller eller plastpaller, der egner sig bedst til dit præcise dit transportbehov? Dét må være helt overladt til dine præferencer. Når det kommer til godstransportbranchen, drejer det sig hovedsageligt om at perfektionere transporteringsforholdene, for at alting bliver så nemt og på samme tid går hurtigst muligt. Det er også med det i tankerne, at det er ufatteligt betydningsfuldt at købe de perfekte paller af den grund, at de forskellige typer af paller råder over forskellige fordele.