Fortrinlige musikalske oplevelser på musikefterskole

Vil du gerne spille klassisk musik? Vi er en musikefterskole med netop den genre. Muligt er det for dig at udføre 8., 9. el. 10. klassetrin her på efterskolen og tillige lave det, du er glad for – nemlig at spille klassisk musik. Hos os er der plads til alle elever, lige meget om du har musik som hobby, el. du ser en karriere for dig i musikkens univers. Der er 3 forskellige musiklinjer her på vores musikefterskole: en instrumentlinje, en klaverlinje såvel som kor- og teaterlinjen, så vi kan forsikre dig om, at du må lave lige præcis det, du godt kunne tænke dig. Et dejligt år med klassisk musik, nye venner, udlandsrejser samt en masse gode begivenheder, kommer du til at få her på efterskolen.

Du vil selvfølgelig få de grundlæggende fag her hos os på denne musikefterskole, men du vil desuden have klassisk musik undervisning af skolelærere, som er konservatorieuddannede. Hver uge vil du få eneundervisning, og du kommer til at få noget tid til at øve dig hver morgen. Du kan dertil få kvalificeret vejledning med hensyn til din videre musikalske udvikling, såfremt du ønsker det. Vores 3 linjer hos os på denne musikefterskole omfatter forskellige musikinteresser. Der er musiklinjer til dig som synger samt spiller teater, for dig der spiller et orkesterinstrument foruden til dig der kun spiller på klaver. Vi har ikke blot vores linjer, men også nogle forskellige valgfag, hvor du kan lære utalligt relevant vedrørende musik og så videre. Du kan eksempelvis blive lært at overvinde skræk for scenen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>