Frankering af dine breve har aldrig været så simpelt og prisbilligt som i dag

Med de varslede stigninger på frimærkefrankerede forsendelser, vil du og din forretning opnå besparelser, ved at skyde penge i en frankeringsløsning fra et frankeringsfirma. Et brev som er frimærkefrankeret vil fra og med foråret 2011 stige til otte kroner, mens et maskinefrankeret prostbrev til sammenligning kun vil koste 6,50 kr. En investering i en maskine til frankering af jeres breve kan af den årsag vise sig at være særdeles fordelagtig. En undersøgelse fra postvæsenet peger på, at det virker mere professionelt med et frankeret brev. Med en frankeringsmaskine fra Frama, kan jeres frankering blive gjort effektivt, let samt endda også med lave omkostninger. Derudover giver du jeres forsendelser et mere højtideligt look, og du får mulighed for at annoncere for din virksomhed på selve kuverten ved at påtrykke virksomhedens logo.

Vi besvarer ethvert behov i relation til frankering og vi tilbyder markedets bedste løsninger. Frama lægger stor vægt på løbende udvikling af alle produkter, hvilket medvirker til, at vi altid tilbyder de bedste og mest effektive maskiner inden for frankering. Vores produkter er populære på grund deres lave vedligeholdelsesbehov samt pålidelighed, da vi ikke slække på kvaliteten hos et frankeringsfirma. Glade kunder er en mærkesag for os. Derfor kan du stole trygt på, at du får den allerbedste frankeringsløsning med os.

Ved et frankeringsfirma vil vi gøre alt for, at alle kunder får den optimale frankeringsløsning. Til alt held påviser en lang række uafhængige analyser, at vores firma konstant ligger i top, hvad angår tilfredsheden med vores maskiner til en effektiv frankering.

Påsætning af porto skal ikke partout være en møjsommelig og tidsrøvende opgave i din forretning. Med en frankeringsmaskine fra Frama, kan din virksomhed økonomisere frankeringen af breve.