Frankering post – firma pakkevægt og portotakster, telefonomstilling kombineret med at købe makuleringsmaskine

Et nyt job som piccoline er landet hos mig. Jeg begyndte i sidste uge og nu er jeg ved at fatte sådan noget om virksomhedens pakkevægt, der viser frankering post samt, alle slags portotakster samt at dirigere arbejdspladsens telefoner. Tillige skal undertegnede udsøge et styks slidstærk makuleringsmaskine til virksomheden en af dagene.

Den slags makuleringsmaskine har jeg faktis ikk haft kendskab til inden mit nye arbejde, men kollegerne jobber med privat underretninger, og derfor er et stk makuleringsmaskine vigtig har jeg lært. Sådan noget frankering skænkede jeg inden min jobstart ikk særligt mange ideer. I hvert fald ik’ at benytte sådan en nyttig pakkevægt, der giver orden på de skiftende portotakster. Den er ret god.

Jeg har nemlig bare taget et stk vægt til madlavningen som pakkevægt, når shoppeglade mig sku’ undersøge portotakster ved afsendelse af tøj og makeup afsted igen til H&M. Selv vidste jeg ikk, hvordan virksomheders frankering post ved brug af et styk pakkevægt automatisk giver mere økonomiske portotakster. Selv troede jeg at virksomheder skulle bekoste samme betaling som undertegnede. Så på fem dage med mit piccolinearbejde har jeg fået lært noget. Betegnelser såsom makuleringsmaskine er nyt for mig, og jeg skal varetage medarbejdernes ind- og udgående korrespondancer. Samtidig skal jeg tage imod telefonopkald og connecte telefonerne på bedste måde til husets adskillige ansatte.

Så at købe ny makuleringsmaskine og at lære mere om frankering post med pakkevægt plus erhvervsvirksomheds portotakster er på den kommende to-do liste for min næste arbejdsuge. På mandag bestiller jeg husets nye makuleringsmaskine hvorefter jeg i resten af ugen sagtens skal få overblik over frankering post, portotakster for erhvervsvirksomheder og pakkevægt. Jeg bliver så klog.