Fremragende kostumer, bl.a. oktoberfest kostumer

Ser du frem til halloween? Det gør jeg i alt fald! Min kammerat og jeg skal til firma-kostumefest i november, og han kunne godt tænke sig, at jeg køber kostumer til os. Faktisk er det ligeledes til efterår, der kommer den såkaldte oktoberfest, som stammer fra Tyskland. Til denne fest har man oktoberfest kostumer på, der er tyroler kostumer. Jeg har overvejet talrig forskellig halloween udklædning. Af den årsag tog jeg på hovedgaden i en kostumeforretning her i går. Adskillige kostumer havde shoppen, og der var mange glimrende at vælge imellem. Der var et væld af halloween udklædning foruden for resten oktoberfest kostumer, men yderligere ganske mange sjove ting = sminke, masker og parykker, etc. Kostumer startede jeg med at glo på, så jeg kunne få inspiration. Derpå var næste skridt sminke, masker samt parykker, og ligeledes her var der et enormt udvalg. Jeg endte med at købe to virkelig sjove kostumer. Da jeg havde været inde i kostumebutikken, kørte jeg hjem til min kollega for at vise ham vores halloween udklædning. Han var munter, da han så, at det var vampyrer, vi skulle være. Jeg ser frem til at se min kammerat og jeg i vores dragter. Jeg glæder mig herudover til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg tror, vi kommer til at blive uhyggelige i dragterne. For resten nævnte jeg ovenstående oktoberfest kostumer, hvorefter vi snakkede om at tage til en oktoberfest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, for det meste altid en smule sjovere end normale fester. Det bliver helt sikkert en skæg firmafest.