Fremragende loftrum & sikringsgitter

Opbevaringsrum er for de fleste synonymt med et skummelt rum, hvor skimmelsvampe har det som blommen i æg. Således behøver pulterrum imidlertid ikke at være i praksis. Med pulterrum med sikringsgitter, får ejendommens beboere nemlig en sikker og stilren opbevaringsløsning til alle slags beboelsesejendomme. Derudover er I garanteret opbevaringsrum med masser af naturligt lys såvel som en maksimal tyverisikring & forebyggelse af brand og problemer med støv, fugt og skimmelsvampe.

Fra vi stiftede vores firma har vores specialister skabt individuelt tilpassede loftrum i stål til kommunale udlejningsejendomme såvel som ejer- eller andelsboligforeninger med f.eks. rullegitter foruden tyverisikring. Fælles for samtlige løsninger til pulterrum i stål er, at vores eksperter vil gøre alt for at give jeres ejendom en løsning, som opfylder alle beboernes behov og forholdene i jeres ejendom. Af den årsag benytter vores specialister til enhver tid arealet ned til den mindste kvadratcentimeter selvom lofts- eller kælderarealet har vægge, som er skrå, et lavt loft eller noget helt tredje.

Din ejerforening får utallige fordele med vores virksomheds loftrum i stål med sikringsgitter. Ikke alene er vores pulterrum en fleksibel og æstetisk løsning, hvor vi nemt kan kombinere vores netvægge i stål med stålplader for at skabe pulterrum med det udtryk, som I ønsker. Vores pulterrum i stål har i tilgift en god ventilation. Dette bidrager til et godt indeklima i pulterrummene, som beskytter tingene i pulterrummene på den bedst mulige måde. Såfremt I vælger at etablere loftrum i stål med sikringsgitter, vil I kunne sikre et rart loft med et flot lysindfald. Ydermere kan ejendommens beboere let se ud over det meste af kælder- eller loftsetagen igennem vores rullegitter. Dette giver beboerne en større følelse af tryghed og en unik mulighed for at få øje på en brand, inden den rigtigt forårsager store skader. Som en ekstra gevinst yder vores firmas stålløsninger til pulterrum også formidabel tyverisikring og meget mere.