Gamle jeg kigger den dag i dag tilbage på min dagligdag på personlig udvikling efterskole med en mægtig velbehag

Undertegnede anser mig ganske enkelt som forpligtet til at berette denne historie til dig. Fra den efterskole outdoor [www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor], hvori jeg var i en sæson efter folkeskolen, fik jeg for mange måneder siden en invitation til en fest med min gamle årgang. Jeg glæder mig vildt meget til at finde ud af, på hvilken måde alle mine klassekammerater har haft det, plus hvilke ting de beskæftiger sig med i dag, fordi det er faktisk mere end adskillige år siden, jeg gik på efterskolen. Jeg ved, at det bliver en super fed klassefest, hvor vi kan tale om alle de unikke minder, vi har fra tiden på personlig udvikling efterskole.

Skoleåret på rejsearrangør efterskole [www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen] blev noget, som jeg havde glædet mig til størstedelen af højstadiet, for jeg fik fortalt en masse historier omkring, hvor spændende det ville være. Jeg var godt klar over, at jeg ej kunne søge ind på en gymnasiel uddannelse, for jeg havde ingen anelse om, hvilke områder, jeg havde lyst til at studere. At prøve nogle en smule mere spændende skolefag, der ikke tilbydes på gymnasiet, bl.a. outdoor, ønskede jeg samtidig. Den rejsearrangør efterskole jeg valgte, havde en del spændende emner, som jeg glædede mig temmelig meget til at afprøve.

Jeg afprøvede først efterskole boksning [www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning], på grund af at jeg syntes boksning var utrolig sjovt, og fordi jeg samtidig havde lyst til komme af med lidt fedt samt være lidt stærkere. Efterskole outdoor, hvor man lærer at leve i det vilde benyttende moder Jords mange redskaber, kunne jeg oveni tænke mig at have. Min familie samt mig selv er ret begejstrede for at campe i idylliske skove borte fra beboelse, så jeg bruger simpelthen denne kunnen hyppigt i dag.

Spændte mig kan ikke vente på at se Karen, hvem unge jeg delte kammer med året på efterskolen. Vi to har rent faktisk ikke set hinanden siden efterskoletiden. Ret så komisk at tænke på, taget i betragning at vi to tøser var helt tæt forbundne i løbet af opholdet på skolen. Det skal ligeledes blive interessant at opleve, om kæresterne Miriam samt Kasper uophørligt holder sammen, og hvorvidt René vedbliver at være klassens festlige dreng.

Sååå jo, I kan sikkert godt uddrage, at gamle jeg ser frem til min sammenkomst med de gamle efterskolevenner!!