Gennemført Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus

Kunne du tænke dig at starte på en Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus)?

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at blive. Det kan tænkes, at du går målrettet efter et sprogvidenskabeligt studie på uni eller ser frem til at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du har, er jeg overbevist om, at Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus giver dig det bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Jeg anede ikke hvad jeg ville arbejde med, da jeg startede. Er du heller ik afklaret?. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver en mulighed for mere tid til at mærke efter. Så skal du nok komme det nærmere.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Gå efter dine drømme

Går du ud af folkeren til sommerferien, og vil du fortsætte videre på en ungdomsuddannelse med vildt mange muligheder? Læser du din hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, kan du vælge hf-en til nøjagtigt den studieretning, som du vil optages på. Det gjorde jeg.

Som supplement til den klassiske HF , hvor du kan vælge valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense desuden linjerne: Sproglig HF, pædagoglinjen, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De er specielt skræddersyet så de kan berede dig på det studie du gerne vil ind på.

Adgangskrav til Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Har du lyst til at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først matche en ordentlig omgang adgangskrav. Bliver du færdig med folkeskolen til sommer, skal underviserne overveje, om du er klar til at tage en hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på hf-en hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til], men det [er ikke så slemt, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så vurderer dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det skal I helt fint komme fint igennem, så I/du kan starte op på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense