glad for shopping af 80’er tøj samt 80’er kostumer

80’er tøj og 80’er udklædning/80’er kostumer er undertegnede glad for. Moi holder så vildt af det, at undertegnede faktisk opsnuser en del af mit 80’er tøj blandt 80’er udklædning og 80’er kostumer hos online kostumebutikken Dramashop. Den skønne webshop fører neonfarvede smarte accesories, som eksempelvis strømpebukser, hot pants og benvarmere.

Jeg udlever ofte trangen til 80’er tøj og har indrømmet tit indbudt til coctailfest som har temaet 80’ tøj, 80’er kostumer og 80’er udklædning. Denne trang er undertegnede ikk alene om. Min 16 måneder ældre storesøster er præcis også sådan – jeg tror egentligt at det er fra Ulrikka, at jeg holder af 80’er tøj, fordi tøsen i gennem store dele af tiden i gymnasiet havde 80’er udklædning samt 80’er kostumer på såvel til hverdage som til parties. Ofte i fuld 80’er udklædning men nogle gange kun med anvendelse af enkelt tilbehør.

Undertegnede elsker 80’er stilen med masser af kulører og rollergirl. Jeg er begejstret for, hvis alle går rundt hundrede procent i tøj i sort, så hopper undertegnede i 80’er tøj med rigeligt med kulør. De andre elever vurderer at mit look minder om 80’er udklædning – og vennerne har jo ret for det er sørme 80’er kostumer, moi iklæder mig, som følge af at udklædningsbutikker er prisvenlige og en ukompliceret anden valgmulighed end at anvende gennere, der ikke så ofte tilbyder fuldblods 80’er tøj. Det er bekvemt at købe mine 80’er kostumer i en netshop og få klunset leveret et par dage senere. Sku’ jeg få behov for at prøve lidt andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så har kostumebutikkerne nemlig ret meget tøj med referencer fra andre perioder. Og desuden flere fortræffelige festkjoler, som scorer hyldest af mine bedsteveninder. Et par af mine piger har modsat også selv købt noget 80’er udklædning som fx kulørte solbriller + neon-armbånd, så jeg smitter af med min stil.