Glæde ved Elizabeth Arden creme, ZGTS dermaroller og St Moriz selvbruner og anden hudpleje

Til min fødseldag scorede jeg mig et gavekort på hudpleje. Eller rettere faktisk ikke et gavekort. Forkælede mig opnåede 650 kr af min skønne daddy som han har anbefalet mig, at beløbet benyttes på hudpleje. Jeg har sparet op til Elizabeth Arden creme, ZGTS dermaroller og St Moriz selvbruner, men der bli’r sikkert ikk vælge hver eneste af de 3 hudpleje produkter. Sikkert ikke. Så undertegnede skal vælge ZGTS dermaroller, Elizabeth Arden creme eller St Moriz selvbruner eller anden hudpleje, i det tilfælde at kommer på nogle andre ting, jeg hellere vil købe

Dejligt er det at få sedler til hudpleje, det bliver fedt at få købt enten St Moriz selvbruner, ZGTS dermaroller eller Elizabeth Arden creme og være god ved min hud. Mums.

Hvilke produkter går I efter, i det tilfælde at beslutningen stod mellem St Moriz selvbruner, Elizabeth Arden creme eller ZGTS dermaroller eller deslige hudpleje? Mens hudpleje af mærket Elizabeth arden simåelthen er optimalt til min hudtype. En ZGTS dermaroller kan sikkert gøre ansigtshuden flottere. Jeg går om et par uger på rejse, så St Moriz selvbruner er fuldkommen, så moi kan få en lækker farve inden Fuengirola.