God-bedring gaver med bløde flødekarameller og/eller frugtkarameller

Veninder har opfanget, at undertegnede er super glad for bløde flødekarameller - karamelleriet.com/karameller, - karamelleriet.com/item/vores-karameller, samt frugtkarameller med jordbær, hindbær og passionsfrugt. Veninderne gav mig så et styk ration lækre flødekarameller + en dessertbog, så moi personligt får styr på at kreere bløde flødekarameller og frugtkarameller i fødselsdagsgave.

Jeg er desværre ikke en stor kok og jeg tilbereder sådan de samme 13-15 retter dag ud og dag ind. Men hvis bare at undertegnede blot forsøger og bliver fortrolig med processen så har jeg en tro på idéen med flødekarameller & frugtkarameller. Det store spørgsmål er så, hvor mange frugtkarameller og bløde flødekarameller der må kreeres så jeg kan skabe dem udenad.

Måske ender undertegnede med at lave mine hjemmelavede flødekarameller og frugtkarameller som gaver igen til de søde veninder. Sikke en fornøjelse. Så kan det ske at gavmilde mig erhverver mig kogebøger på lækre desserter til min fødseldag hvert år. De kunne godt finde på det. Men tanken vedrørende hjemmekreerede bløde flødekarameller og/eller frugtkarameller som små gaver er altså synes jeg ikke er helt stupid. Venner og bekendte anerkender hvis man overdrager smågaver som er hjemmelavede, og flødekarameller kan flertallet lide at smage. Hos mig selv tænker jeg at lege med mynte og lakrids & frugtkarameller til mit eget behov.