Grubler over at komme til ekstra ultralydsscanninger ved gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Manden og jeg er gravide men processen har været urolig, derfor planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til ekstra ultralydsscanninger. Siden jeg og min mand først smed p-pillerne varede det lidt mere end 1,5 år uden graviditet, og vores praktiserende læge var ved at henvise os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. På daværende tidspunkt googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund der har gynækologklinik tæt på, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev gravid og alle pessimismen om sædkvalitet og ægløsninger forpassede en spontan abort. Jeg og min mand prøvede ikke at blive slået helt ud, men der var en tidsperiode, hvor vi var kede af det og i sorg som følge af vores lille barn, som CasperChristen og jeg havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her et halvt år efter er vi så med bebs igen. Den praktiserende læge synes, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje med mig, så hun vil henvise mig direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv kigget lidt igennem den gamle telefonbog og har igen lagt mærke til bl.a. gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne komme hos en praksis som fx gynækolog Niels Lund og få tilbudt yderligere scanninger og blive holdt øje med, så jeg kan blive tryg under graviditeten, og lægerne støtter, hvis der også denne gang kommer komplikationer. vi tror at sådan en ekstra beroligelse af sig selv kan være gavnligt.