Har du brug for et BE kørekort til kørsel med en trailer?

Vil du købe en trailer el. campingvogn? I så fald må du have et såkaldt BE kørekort, for ellers kan du ikke have den bag på din bil. Campingvogn & trailer har min far, så af den grund arbejder jeg på at tage et trailerkørekort, hvilket også kaldes trailerkort, såvel som et campingvogn kørekort, hvilket begge kørekort bliver betegnet som et BE kørekort.

Når jeg vil anvende fars trailer, er jeg hver gang nødt til at tage ham med, så han kan køre bilen, for det kan jeg jo ikke, når jeg ej indehaver et trailerkørekort. Han er uheldigvis ej ret tryg ved at køre bil længere, og af den grund ser jeg frem til at få et trailerkort, så jeg ej er nødt til at få ham til at køre med traileren. Jeg bruger ofte min fars trailer, så det bliver rigtig godt at have et trailerkørekort.

Jeg har i mange år gerne villet på tur i min fars campingvogn med min hustru samt vores børn, dog har vi ikke kunnet gøre det, af den grund at jeg ikke har et campingvogn kørekort til kørsel med min fars campingvogn. Jeg og min familie rejser til Ungarn i fars campingvogn, når jeg har fået mit campingvogn kørekort. Dengang jeg var lille, tog mig og mine forældre ofte på ferie med campingvognen. Min far har nemlig været i besiddelse af sin campingvogn og sit BE kørekort i talrige år. Jeg skal om ikke så lang tid til køreprøve, og jeg håber virkelig, at jeg består. At få mit BE kørekort ser jeg særdeles meget frem til.